Pokud se vám po kliknutí na tlačítko "Do obchodu" nezobrazí stránka produktu ve vybraném e-shopu, je třeba vypnout AdBlock ve vašem prohlížeči pro naši stránku.
Návod na vypnutí je například na adrese https://o.seznam.cz/jak-vypnout-adblock/#1.
Krátký popis
Při vizuální prohlídce vykazuje příjemnou mahagonovou barvu. Vůně které se rozvinou ve vůni jsou štiplavé s tóny tymiánu jalovce kůže a tabáku. V ústech je široký opulentní měkký s velmi obalujícím a vůbec ne hranatým nápojem. Uzavírá se perzistentním závěrem. Je přísný silný a tajemný ale vyniká svou velkou elegancí a definicí chutí. Vyrábí se destilací nálevu z fermentovaného cukru z melasy malými měděnými destilačními přístroji Pot Still nazývanými také osvěžovač protože jsou vyžadovány alespoň dvě destilace. Tento rum zraje v dubových sudech které po určitou dobu obsahují whisky. Rum absorbuje třísloviny získává víceméně tmavou barvu a zušlechťuje se ve Skotsku kde je následně stáčen. Skotsko je považováno za oblast na světě s nejlepšími klimatickými kombinacemi pro pravidelnější zrání alkoholu než kterákoli jiná země a Skotové jsou známí jako jedni z nejzkušenějších a nejzkušenějších v umění stárnutí whisky. Tyto dva faktory jsou rozhodující pro zlepšení vlastností tohoto rumu který je považován za jeden z nejlepších rumů na světě. Tento rum se zrodil v ústí řeky Rio Demerara v Guyaně ve slavných Demerara Distillers v horkém roce 1990 s jasným anglickým otiskem ve výrobě. Samaroli si vybral sud číslo 14 a poté ho nalahvoval v roce 017 společností Coiltean In. Co. LTD po 7 letech zrání je pouze 300 lahví. Pro Samaroliho je míchání jednou ze základních částí jeho práce: umění které se postupem času zdokonaluje a kde každá sebemenší obměna může vést k produktům které se od sebe zcela liší. ^