Vynikající pomerančový likér. Širokou škálu variant Bols likérů lze rozčlenit do vybraných kategorií na základě vstupních surovin a způsobu výroby. Ovocné likéry (nazvané většinou podle převládajícího použitého ovoce) tzv. „krémy“ (o obsahu cukru min. 8 %) likéry jádrové (na bázi peckovin a jedlých jader) likéry bylinné s přísadami vybraných druhů bylin a koření a takzvané „emulzní“ likéry. Až na výjimky se aromatizující a ochucující látky (byliny koření semena jádra peckovin kůra citrusů aj. ) uloží do neutrálního alkoholu; poté se za několik dnů až týdnů kompozice podrobí redestilaci (za teploty bodu varu alkoholu) perkolaci/digeraci (kompozice se zahřeje na 55 °C a nechá se protékat cedicím sítem) nebo maceraci (za studena); někdy se kombinují meziprodukty různých metod. Konzumace je u likérů velmi různorodá ale především jako součást míchaných nápojů.