kup-alkohol.cz
kup-alkohol.cz
  vína
kup-alkohol.cz
  Ostatní sortiment
kup-alkohol.cz
  likéry

Centenario 5y Volcanes Activos 0.7l

a najít nejvýhodnější cenu za celou objednávku
Koupíte v 1 e-shopu od 439 Kč

Centenario 5y Volcanes Activos 0.7l koupíte na DramRoom.cz
DramRoom.cz
439 Kč
Skladem (odeslání ihned)

Pokud se vám po kliknutí na tlačítko "Do obchodu" nezobrazí stránka produktu ve vybraném e-shopu, je třeba vypnout AdBlock ve vašem prohlížeči pro naši stránku. Návod na vypnutí je například na adrese https://o.seznam.cz/jak-vypnout-adblock/#1.

Krátký popis
Rumy Centenario jsou považovány za jednoho z nejvýznamnějších reprezentantů a zároveň největších bohatství Kostariky úzkého pruhu ve Střední Americe obklopeného oceánem. Kostarika je považována za most amerických kultur a pro výrobu rumu nabízí ideální podmínky - vlhké tropické klima půdu se sopečnými základy a bohatou přírodní diverzitu. Centenario se vyrábí zpracováním šťávy z cukrové třtiny sklízené obvykle v letním období po 15 měsících pěstování. Následná fermantace destilace a zejména proces míchání a zrání jsou přísným firemním tajemstvím. To dává možnost aby vznikly unikátní rumy které rozehrávají pestrou paletu chutí. Kvalita je přísně kontrolována ještě před finálním plněním do láhví tak aby byla zaručena její kontinuálnost. Centenario je značka prémiových rumů z Kostariky. Rumy této značky bývají vyvážené vyráběné z nejlepší třtiny a surovin zrajících ve zvláště vybraných dubových sudech po dobu několika let které byly před tím použity pro zrání whisky a brandy. Dlouholetým zráním v těchto sudech rum získává intenzivní jantarovou barvu s nádechem kouře a příchutí vanilky. Historie rumu Centenario sahá až do roku 1969 kdy se rum začal vyrábět. Přísně tajná receptura obsahuje specifický proces míchání a zrání který dělá z rumu Centenario produkt s prvotřídní kvalitou a typickou chutí a vůní. Proces výroby rumu Centario začíná sběrem cukrové třtiny z jejíhož dřevnatého stonku plného měkké a sladké dřeně se získává cukr. Třtina se sklízí patnáct měsíců po zasetí přičemž sklizeň připadá vždy na léto. Seče se ručně až u země a stonky se vozí do cukrovarů kde se z nich lisuje šťáva.
Výběr produktů Centenario

Naše tipy