Pokud se vám po kliknutí na tlačítko "Do obchodu" nezobrazí stránka produktu ve vybraném e-shopu, je třeba vypnout AdBlock ve vašem prohlížeči pro naši stránku.
Návod na vypnutí je například na adrese https://o.seznam.cz/jak-vypnout-adblock/#1.
Krátký popis
HODNOCENÍ VLÁDI VAŇKA z OceněnáVína. cz87 bodů – víno této kvality dosáhne bez problémů na stříbrnou medaili. Kategorie stojí za to vyzkoušet. Toto víno jsem objevil a vybral spolu s dalšími 17 novinkami z Francie při degustaci více než 500 francouzkých vín. Zaujalo mě na něm především to že je dělané v burgunském stylu a je oproti podobným vínům z této cenové kategorie velmi kvalitní s větší finesu a eleganci v chuti a dochuti. Řekl bych že je zvládnuté stylově ještě lépe naž Chardonnay ze stejného vinařství. Aromatika je komplexní od ostružiny kouřivosti kůže kávy po sušené brusinky a višně s tóny dřeva. Víno má šťavnaté střední tělo s vyzrálým tříslem které příjemně zaoblené má dobrou strukturu a potenciál min 3-4let v chuti višně čokoláda lehká kouřovost. Dochuť je delší s nádechem ovoce višně a příjemnými tóny dřeva. Solidní a komplexní. DOPORUČENÁ TEPLOTA PODÁVÁNÍ: 16-18°CDEKANTACE: Doporučuji dekantovat na 30-60min nebo otevřít lahev klidně 1- hodiny před podáváním. PÁROVÁNÍ VÍNA A JÍDLA: K Pinot Noir se hodí kachna jemnější pernatá zvěřina kohout po burgundsku losos. . . U sýrů neuděláte chybu když zvolíte sýry s ušlechtilo plísní typu Brie a Camember nebo český Hermelín. Klidně v aromatičtějším a vyzrálejším stavu. Hodit se bude i středně vyzrálý sýr Comté a Gryer. Díky tomu že bylo v kontaktu s dubovým sudem velmi hezky bude doplňovat i jídla s houbami.