Pokud se vám po kliknutí na tlačítko "Do obchodu" nezobrazí stránka produktu ve vybraném e-shopu, je třeba vypnout AdBlock ve vašem prohlížeči pro naši stránku.
Návod na vypnutí je například na adrese https://o.seznam.cz/jak-vypnout-adblock/#1.
Krátký popis
HODNOCENÍ VLÁDI VAŇKA z OceněnáVína. cz93 bodů – velké víno které stojí za hřích - komplexní strukturované mnohovrstevnaté dlouhé. 95 bodů v prestižní mezinárodní soutěži. Bohaté ovocně kořenité aroma a tuna potenciálu. Je třeba ještě pokračovat? DALŠÍ OCENĚNÍ KVALITY VÍNA: 95 bodů v prestižní soutěži International Wine Challenge 0 1. Na nose se spolu s ovocem jako jsou sušené višně a švestky švestková povidla objevují kořenité tóny čokoláda krabice od doutníků a tóny ušlechtilého dřeva. Arome je mnohovrstevnaté a příjemně se ve skleničce rozvíjí. Chuťově je tělo v perfektní harmonii a díky zralosti třísla je skvěle připraveno k pití už teď ale svůj potenciálů bude ještě v následujících letech rozvíjet. Taky má na čem stavět: plnost vyzrálé taniny a parádné štavnatá kyselinka dávají víno potenciál dalších 10 až 15 let. V chuti na vás čekají tóny sušených švestek povidel čokolády kořenitost a živá kyselinka která dodává vínu šťavnatost. Dochuť je velmi dlouhá bohatá s dozvuky sušených švestek a koření. DOPORUČENÁ TEPLOTA PODÁVÁNÍ: 18- 0 °CDEKANTACE: Doporučuji dekantovat min na 30 min nebo otevřít lahev cca hodiny před podáváním. PÁROVÁNÍ VÍNA A JÍDLA: K vínu z regionu Rioja (odrůda Tempranillo) se hodí sušená šunka Jamón paprikou kořeněná jídla nebo klobásky a salám chorizo či nejrůznější úpravy jehněčího masa pizza lasagne a ne příliš pikantní jídla mexické kuchyně. Tempranillo je rovněž perfektní společník pro grilované maso houby a hamburgery. Dále doporučuji spíše vyzrálé sýry typu Comté Gruyère Gouda Pecorino či české Gran Moravia hodí se i k vyzrálejším sýrům typu Brie či Hermelín u toho bych volil variantu „Charakter“. Vzhledem k nazrálosti a kontaktu se sudem se budou hodit i jídla ve kterých jsou obsaženy houby nebo jemnější jídla se zvěřinou.