Bílá slivovice je nejznámější český ovocný destilát který pro vás ve Vizovicích připravuje RUDOLF JELÍNEK z toho nejlepšího švestkového kvasu již od 19. století. Výrobní postupy si naši palírníci předávají z generace na generaci a spolu s nejmodernějšími technologiemi jsou zárukou nejvyšší kvality.
Při výrobě pravé bílé Jelínkovy slivovice dodržujeme mnohaleté tradice. Ty požadují aby vyzrálý švestkový kvas prošel trojstupňovou destilací díky které dosahuje slivovice čistoty a jemnosti. Pecky zůstávají celou dobu přítomny v kvasu aby vzniklému nápoji dodaly specifickou chuť třísloviny. Právě pecky v kvasu spolu s tříletým zráním dodávají slivovici jemnou zaoblenou chuť ovoce s příjemným podtónem uleželého destilátu.
Slivovici podáváme při teplotě odpovídající okolí neboť jen tak lze dosáhnout plného rozvinutí její chuti i vůně.