Tia Maria Matcha 0.7l

Tia Maria Matcha 0.7l

a najít nejvýhodnější cenu za celou objednávku
Koupíte v 1 e-shopu od 538 Kč

Tia Maria Matcha 0.7l koupíte na DramRoom.cz
DramRoom.cz
538 Kč
Skladem (odeslání ihned)

Pokud se vám po kliknutí na tlačítko "Do obchodu" nezobrazí stránka produktu ve vybraném e-shopu, je třeba vypnout AdBlock ve vašem prohlížeči pro naši stránku. Návod na vypnutí je například na adrese https://o.seznam.cz/jak-vypnout-adblock/#1.

Krátký popis
Tia Maria uvedla na trh Tia Maria Matcha vytvořený s extraktem japonského zeleného čaje matcha který krémovému likéru poskytuje přirozený kofein a květinový nádech. Posílena hashtagem #takeyourmatchatime Tia Maria Matcha navrhuje nový rituál smícháním cukru a prášku matcha v misce a obroubením sklenice jejich sklenice Tia Maria Matcha k podávání. Při 34 proof má nižší obsah alkoholu než tradiční Tia Maria. Tia Maria jeden z nejvýznamnějších kávových likérů světa se vyrábí na Jamajce z kávových zrn sklízených na úpatí jamajských Blue Mountains. Káva se smíchá s vodou vanilkou kyselinou citronovou a silným alkoholem z cukrové třtiny. Směs se pak přefiltruje a přidá do kádě s tekutým cukrem. Výsledek který má něco přes 3 % alkoholu je znám jako koncentrát Tia Maria a rozváží se do celého světa k sekundárnímu zpracování a stočení do láhví. Hotový produkt má příchuť sladké kávy vanilky a rumu. Počátky tohoto likéru jsou však údajně staré zhruba 300 let a sahají do 17. století kdy byla Jamajka uprostřed koloniálních válek. Jistá španělská šlechtična byla nucena uprchnout z domova a ve chvatu měla její služka čas popadnout pouze malou klenotnici své paní v níž byly náušnice z černých perel a rodinný recept na speciální likér. Po úspěšném útěku pojmenovala vděčná šlechtična likér Tia Maria po své služce. Moderní verze nápoje pochází z Jamajky. Jistý Dr. Kenneth Evans vyladil původní recepturu ze 17. století krátce po konci . světové války. Výroba je založena na infuzi kávy z proslulých jamajských hor Blue Mountain vanilky cukru a ostrovního koření v třtinovém destilátu (rumu). Těsně před lahvováním se do produktu přidává malé množství čokolády