Vinařství Filip Mlýnek Ryzlink Vlašský "Dunajovský vlašák" 2022, Filip Mlýnek, pozdní sběr, suché

a najít nejvýhodnější cenu za celou objednávku
Koupíte v 1 e-shopu od 279 Kč

Vinařství Filip Mlýnek Ryzlink Vlašský "Dunajovský vlašák" 2022, Filip Mlýnek, pozdní sběr, suché koupíte na OceněnáVína.cz
OceněnáVína.cz
279 Kč
Skladem (odeslání ihned)

Pokud se vám po kliknutí na tlačítko "Do obchodu" nezobrazí stránka produktu ve vybraném e-shopu, je třeba vypnout AdBlock ve vašem prohlížeči pro naši stránku. Návod na vypnutí je například na adrese https://o.seznam.cz/jak-vypnout-adblock/#1.

Krátký popis
HODNOCENÍ VLÁDI VAŇKA z OceněnáVína. cz 89 bodů - velké víno jeden z nejvýše hodnocených Dunajovských vlašáků. Víno je komplexní strukturované minerálně slané dlouhé a odrůdově typické na hloubce mu přidává i to že část hroznů byla sbírána s ušlechtilou botrytídou. Mně přijde ideální k pití už teď nicméně pokud si ukládáte vína k archivaci podle mého názoru má i velmi dobrý archivační potenciál řádově 4-7 let. Aroma vína je komplexní a mnohovrstevnaté objevíte zde typické odrůdové tóny dobrého Vlašáku stopu čerstvých vlašských oříšků nechybí ani křupavá šťavnatost citrusů co dotváří dojem z vína jsou ušlechtilé botrytické tóny které vůní přidávají hloubku - ucítíte kandované ovoce květinový nektar a náznaky medovosti. V chuti víno naplní očekávání z aroma vína a doručí vám explozi chutí a vůní od ovoce kořenitosti oříšků až po kandované ovoce s náznaky medovosti. Co ale oceňuji je parádní struktura - bohatost chutí mistrně balancuje křupavá minerální slanost a šťavnatost citrusů - tento Vlašák má i parádní průběh chuti hloubku a kromě toho že je skvělý už teď myslím si že bude také velmi dobrým adeptem i na archivaci. Dochuť je velmi dlouhá ovocně kořenitá s tóny medovosti a slaným minerálním dozvukem který nabádá k dalšímu doušku.
Výběr produktů Vinařství Filip Mlýnek

Naše tipy